Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@22:18:41 GMT

بهترین کشورها برای مهاجرت ازطریق سرمایه‌گذاری

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۴۴۸۹۳

بهترین کشورها برای مهاجرت ازطریق سرمایه‌گذاری

شاید این سوال برای شما هم ایجاد شده است که از چه زمانی و چرا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مورد توجه کشورها و متقاضیان قرار گرفت؟ با ما همراه باشید تا تاریخچه این ویزا و بهترین کشورهای ارائه دهنده آن آشنا شوید.

به گزارش «تابناک»، در سال ۲۰۱۰، هر شش ماه، ده‌ها گروه استارتاپی به دعوت دولت شیلی، رهسپار این کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت شیلی به این گروه‌ها ویزا، کمک هزینهٔ ۳۲ هزار دلاری و آموزش‌های لازم را ارائه می‌داد.

برنامهٔ شیلی آن‌قدر کلان و متهورانه بود که الهام‌بخش بسیاری از کشورهای آمریکای شمالی و اروپا شد. در حال حاضر سیزده کشور دارای سیاست‌های اعطای ویزای کارآفرینی هستند، و از این تعداد، ده کشور طی پنج سال گذشته این سیاست را آغاز کرده‌اند. هدف همهٔ این کشورها یکسان است؛ جلب استعداد، فعالیت اقتصادی، و ایجاد شغل.

این برنامه‌ها، فرصت فوق‌العاده‌ای برای کسانی هستند که می‌خواهند به مراکز بزرگ فناوری نزدیک شوند، سرمایه جذب کنند و از استارتاپ‌های باتجربه‌تر، درس بگیرند. در این مقاله، سیاست‌های برخی از این کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی را مرور می‌کنیم تا دربارهٔ ویزاهای استارتاپی موجود اطلاعات بیشتری به دست بیاورید. پیشنهاد می‌کنیم برای اخذ هر یک از این ویزاها از یک وکیل مهاجرت معتبر و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

ایتالیا: ویزای استارتاپ ایتالیا

تاریخ آغاز برنامه: ژوئن سال ۲۰۱۴ ظرفیت صدور ویزا: نامشخص؛ طی یک سال از آغاز این برنامه، ۲۵ درخواست دریافت شدند که ۷۰ درصد از آن‌ها تأیید شدند. مدت اعتبار ویزا: دو ساله امتیازها: طی شدن سریع روند صدور ویزا مالیات‌بندی ویژه برای استارتاپ‌هایی که موردتوجه سرمایه‌گذارها قرار می‌گیرند دسترسی به سرمایه‌گذاری جمعی روند دریافت ویزا: دو مسیر برای درخواست ویزا وجود دارند، یکی درخواست مستقیم ویزای استارتاپ و دیگری درخواست ویزا از طریق شتاب‌دهندهٔ معتبر. ثبت‌نام آنلاین ویزا به زبان انگلیسی پاسخ‌گویی وضعیت درخواست طی ۳۰ روز درخواست اجازهٔ کار برای کارآفرین در صورت تأیید ملزومات: حداقل سرمایه ۵۶ هزار دلار مزایای این کشور‌: میراث هنری و فرهنگی ایتالیا تولیدات ایتالیا، از لباس گرفته تا موادغذایی در قلب دریای مدیترانه قرار دارد و گذرگاه اصلی بین جنوب، شمال و مرکز اروپا محسوب می‌شود. قانون استخدامی منعطف و مناسب

هلند: اجازهٔ اقامت برای استارتاپ‌های خارجی

تاریخ آغاز برنامه: ژانویه ۲۰۱۵ ظرفیت صدور ویزا: طی چهار ماه و نیم نخست اجرای این برنامه، ۳۵ درخواست دریافت شده و ۴ مورد از آن‌ها تأیید شدند. مدت اعتبار ویزا: یک ساله امتیازها یک سال اقامت در این کشور دریافت راهنمایی برای راه‌اندازی کسب‌وکار روند دریافت ویزا: هزینهٔ ۳۴۵ دلاری داشتن حمایت تسهیل‌کننده‌ای مجرب پاسخ‌گویی وضعیت درخواست طی ۳۰ روز ملزومات داشتن طرح کسب‌وکار توانایی مالی کافی برای زندگی در هلند معرف فرد مجربی که ساکن هلند باشد مزایای این کشور: برنامهٔ دولتی جاه‌طلبانه

شیلی: شیلی استارتاپ

تاریخ آغاز برنامه: سال ۲۰۱۰ ظرفیت صدور ویزا: هر ساله طی سه رقابت، ۱۰۰ استارتاپ انتخاب می‌شوند که به‌طور متوسط، هرکدام ۲ بنیانگذار دارند. شیلی استارتاپ از سال ۲۰۱۰ تاکنون، به‌طور کلی بیش از ۲۰۰۰ کارآفرین را جذب کرده است. تعداد خارجی‌هایی که در این برنامه شرکت می‌کنند و متعاقب آن ویزاهایی که صادر می‌شوند، در هر دوره، با احتساب هم‌بنیانگذارها و سایرین، از ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر است. مدت اعتبار ویزا: شش ماهه با امکان تمدید امتیازها ۳۵ هزار دلار سرمایه فضای کار مناسب شبکه‌سازی و آموزش تخفیف در شرکت‌های همکار روند دریافت ویزا: به صورت آنلاین ملزومات: حضور فعالانه در برنامه به‌مدت ۶ ماه

فرانسه: بلیط فناوری برای کارآفرین‌های خارجی

تاریخ آغاز برنامه: اکتبر سال ۲۰۱۵ ظرفیت صدور ویزا: در هر نوبت ۵۰ کارآفرین، با ۲۵ پروژه به طور متوسط (۱۰۰ کارآفرین بالقوه طی دو نوبت در هر سال) مدت اعتبار ویزا: ۶ ماهه، یک‌بار قابل‌تمدید امتیازها: روند سریع برای دریافت اقامت و راهنمایی‌های لازم حدود ۱۴ هزار دلار سرمایه، که در پایان شش ماه نخست قابل‌تجدید است فضای کار رایگان در شتاب‌دهندهٔ همکار دسترسی به راهنمایان ارشد برای حمایت از رشد استارتاپ و رویدادهای مرتبط قیمت پایین‌تر برای پروازهای ایرفرنس روند دریافت ویزا: به صورت آنلاین ملزومات گروه‌ها باید شامل یک تا سه عضو اصلی باشند، و حداکثر یک عضو فرانسوی در هر گروه حضور داشته باشد. گروه‌ها باید حداقل شش ماه در فرانسه حضور داشته باشند. مزایای این کشور: موقعیت منحصربه‌فرد این کشور و دانشگاه‌های درجه یک، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی درجه یک، شرکت‌ها و شتاب‌دهنده‌های کسب‌وکار بزرگ

انگلستان: ویزای کارآفرینی

تاریخ آغاز برنامه: سال ۲۰۰۸ ظرفیت صدور ویزا: در سال ۲۰۱۴، مجموعا ۵۵۷۶ ویزا صادر شد که از آن میان، ۴۴۸۷ ویزا به کارآفرین‌هایی اختصاص یافت که از قبل در این کشور حضور داشتند و ۱۰۸۹ ویزا هم برای کسانی صادر شد که خارج از انگلستان بودند. مدت ویزا: سه ساله روند دریافت ویزا: هزینه تقریبا بین ۱۴۷۰ تا ۱۸۰۰ دلار نرخ پذیرش ۸۸ درصدی طی سال آخر لزوم گذراندن آزمون کارآفرینی تسلط قابل قبول به زبان انگلیسی ملزومات: دسترسی به حداقل ۷۷۰۰۰ دلار سرمایه به منظور درخواست ویزا مزایای این کشور: مرکز فناوری اروپا و دسترسی به نیروی کار بین‌المللی

انگلستان برای کارآفرین‌هایی که می‌خواهند در این کشور فعالیت کنند و همین‌طور فارغ‌التحصیل‌هایی که به زمان بیشتری برای صلاحیت یافتن به منظور درخواست ویزای کارآفرینی انگلستان نیاز دارند، دو ویزای دیگر هم ارائه می‌دهد: ویزای کارآفرین بالقوه، و ویزای کارآفرین فارغ‌التحصیل.

استرالیا: برنامهٔ نوآوری در کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری

تاریخ آغاز برنامه: سال ۲۰۱۲، جایگزین برنامه‌ای که از سال ۱۹۹۲ راه افتاده بود ظرفیت صدور ویزا: به‌طور متوسط، سالیانه ۷۰۰۰ نفر با این برنامه ویزای استرالیا دریافت کردند. مدت ویزا: دو ویزا که دائمی هستند و یک ویزا موقتی است. روند دریافت ویزا: بررسی سابقهٔ اعتبار کسب‌وکار بررسی ظرفیت راه‌اندازی کسب‌وکار ملزومات: حداقل ۲۵۰ هزار دلار دارایی برای سرمایه گذاری در استرالیا مزایای این کشور: نزدیکی به آسیا

برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استرالیا روی لینک زیر کلیک کنید.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهاجرت ویزای مهاجرت سرمایه گذاری کارآفرینی استرالیا ایتالیا انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند

امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارد که با ملاک جدیدِ تا‌ب‌آوری کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در نشست خبری که امروز  در محل این پژوهشگاه برگزار شد، اظهار کرد: ما 33 سال است که کنفرانس‌های علمی را داریم و زمانی که کنفرانس پژوهشگاه آغاز شد کنفرانس دیگری را در کشور شاهد نبودیم و کنفرانس زلزله، نخستین کنفرانس بین‌المللی بعد از انقلاب بود که در سطح وسیع برگزار شد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: امسال نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار خواهد شد. ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی،‌ سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد:‌ امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌های شما در سیل ممکن است زیاد باشد اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که یکی جنگ و دیگری زلزله است.

ثبت 16 هزار زلزله در سال گذشته

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: کشورهای مثل هائیتی بعد از یک زلزله، استقلال خود را از دست می‌دهد و این نشان‌دهنده اهمیت موضوع زلزله است.

وی تأکید کرد: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس "زلزله و کلان‌شهرها با تمرکز بر تهران" است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: وظیفه این کنفرانس آن است که یک اجماعی را در این موضوع برای مدیران شهری ایجاد کند.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشورها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر 40 درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود