Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، موسسه «اینتر نِیشِنز» بر اساس ۳ شاخص که در مجموع از ۶ معیار تشکیل شده، ۶۸ کشور جهان را از نظر سطح رضایت مهاجران کاری در سال ۲۰۱۹ رتبه‌بندی کرده است.

به گزارش یورونیوز، مطابق نتایج این رتبه‌بندی، بحرین جایگاه نخست بهترین مقصد مهاجرتی برای کار را در سال ۲۰۱۸ به ویتنام داده و جمهوری چک برای سومین سال متوالی در میان سه کشور برتر به عنوان مقصد مهاجرتی برای کاری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین لوکزامبورگ با جهشی بزرگ از رتبه نهم در سال گذشته میلادی به جایگاه سوم در لیست بهترین کشورها برای مهاجرت کاری سال ۲۰۱۹ رسیده است.

همچنین کشورهای قزاقستان، قطر و لهستان بیشترین بهبود جایگاه در بین کشورهای مناسب برای مهاجرت کاری را در مقایسه با سال گذشته میلادی داشته‌اند. قزاقستان از رتبه ۵۰ به جایگاه بیستم رسیده و قطر نیز با ارتقاء بیست پله‌ای در رتبه ۱۵ بهترین مقاصد مهاجرت کاری جای گرفته است. لهستان نیز ۱۵ رتبه جهش داشته و جایگاه یازدهم بهترین کشور برای مهاجرت کاری رسیده است.

شاخص« کار در کشور خارجی» برای مهاجران که از سال ۲۰۱۴ به این سو هر سال توسط این موسسه منتشر می‌شود، چشم‌انداز شغلی و رضایت از کار، فشار کار و میزان اوقات فراغت، شرایط اقتصادی و امنیت شغلی را به عنوان معیارهای ارزیابی خود در نظر می‌گیرد.

رتبه کشورهای مورد بررسی در انتخاب بهترین مقصد مهاجرتی برای کاری در هر یک از این معیارها بر پایه نظرسنجی انجام شده از نیروی کار خارجی شاغل در آنها به دست می‌آید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهاجرت کیفیت زندگی ویتنام مهاجرت کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی

 سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو رنکینگ المپیکی را در ماه مه منتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت.

در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است.

در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت.

در وزن ۶۸- کیلوگرم، متین رضایی با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد.

در وزن ۸۰+ کیلوگرم، آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم جای دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

دیگر خبرها

  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • نکونام: هر کاری دلم بخواهد می‌کنم
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد