Web Analytics Made Easy - Statcounter

 کشورهای زیادی از جمله ، انگلستان ، آلمان ، اتریش ، کانادا ، آمریکا ، فرانسه ، سوئد ، دانمارک و ... بعنوان گزینه روی میز جهت مهاجرت وجود دارد اما در نظر داشته باشید که برای مهاجرت می بایست پارامترهای متعددی را در نظر گرفت. سطح امنیت و رفاه ، وضعیت و ثبات اقتصادی ، کیفیت و امید به زندگی ، سهولت پیشرفت در تمامی حوزه ها و دستیابی به اهداف شخصی ، اتمسفر کشور مقصد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله ساده ترین این پارامترها و فاکتورها هستند. از این فاکتور ها هم بگذریم مهم این است که با چه روشی به کشور مقصدمان مهاجرت نماییم؟ برای مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت کشورهای خارجی 7 روش اصلی وجود دارد :

مهاجرت از طریق کار ( ویزای کار و ویزای جاب سیکر ) مهاجرت از طریق تحصیل ( در مقاطع مختلف و دوره های آموزشی متنوع ) مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ( خرید ملک ، ثبت شرکت ، کارآفرینی ، راه اندازی استارت آپ ، خودحمایتی یا تمکن مالی ، خرید سهام و اوراق قرضه و ... ) مهاجرت از طریق ازدواج با شهروند خارجی یا کسی که کارت اقامت دائم در یکی از کشورهای خارجی را دارد. مهاجرت از طریق تولد در برخی کشورها ( که تابع قانون خاک در اعطای تابعیت از طریق تولد فرزند هستند ) مهاجرت از طریق پناهندگی مهاجرت هنرمندان ، ورزشکاران و افراد فوق موفق

شایان ذکر است که در تمامی این روش بدترین و خطرناک ترین روش پناهندگی می باشد که به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی شرایط و راههای مهاجرت به دو کشور مترقی کانادا و اتریش بپردازیم و نکات اهم در خصوص این دو کشور را بیان کنیم تا شما با دیدی وسیع تر تصمیم خود را بگیرید. لطفا تا پایان ما را همراهی نمایید :

تحصیل در کانادا

همانطور که گفته شد، روشهای متعددی برای هجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا وجود دارد. از بین تمامی روشهای هفتگانه مهاجرتی شاید آسان ترین روش « تحصیل در کانادا » باشد. نه تنها در کشور کانادا بلکه به طور کلی در غالب کشورهای دنیا ساده ترین راه ورود « مهاجرت از طریق تحصیل » می باشد. زیرا دیگر روشهای مهم مهاجرت کانادا بصورت امتیازی بوده و رقابت بر سر آنها زیاد است. کانادا دارای یک نظام آموزشی پیشرفته ، مترقی و رو به رشد است که مدرک فارغ التحصیلان از مراکز علمی و آکادمیک این کشور در اکثر کشورهای جهان پذیرفته شده است اما در نظر داشته باشید که نظام آموزش کشور کانادا برای دانشجویان بین المللی رایگان نیست؛ لذا چنانچه قصد تحصیل در کانادا دارید، مشمول پرداخت شهریه و سایر هزینه های زندگی خواهید شد مگر اینکه برای اخذ بورسیه واجد الشرایط باشید که آن هم غالبا تمام شهریه و هزینه های زندگی دانشجویی تان در کانادا را waive‌ نمی کند. تنوع دوره های تحصیل در کانادا بسیار بالاست. از همان مقطع ابتدایی تا دکترا یک سری کورس ها به دانش آموزان و دانشجویان ارائه می گردد که در کمتری کشوری این کورس ها و دوره ها وجود دارند. بعنوان مثال « کوآپ کانادا » که به دوره های کار ضمن تحصیل موسوم اند. شما با شرکت در این دوره ها قادر خواهید بود که حین تحصیل خود کار کنید و کسب درآمد نمایید تا غالب هزینه های شما پس از 6 ماه الی 1 سال کرده اید به شما باز گردد. نکته مهم دیگر در خصوص اخذ ویزای تحصیلی کانادا گپ تحصیلی است. اگر گپ تحصیلی شما زیاد باشد به احتمال بسیار بالا درخواست ویزای تحصیلی شما ریجکت خواهد شد. شهریه تحصیل در کانادا نیز بر حسب دوره ، مقطع ، رشته تحصیلی ، نوع دانشگاه و ... متفاوت و چیزی بین 15 الی 66 هزار دلار کانادا خواهد بود. شایان ذکر است که پس از فارغ التحصیلی در کانادا ، دولت این کشور به شما فرصت مناسبی می دهد تا در این کشور بمانید و به دنبال کار بگردید تا اقامت خود را از تحصیلی به کاری تغییر داده و مقدمات اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادای خود را فراهم نمایید.

مهاجرت به کانادا

علاوه بر مهاجرت تحصیلی ، روشهای قابل تأمل دیگری برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت. برای مهاجرت کاری به کانادا بهترین راه این است که در برنامه « فدرال اسکیلد ورکر کانادا » ثبت نام نمایید. این برنامه که یک برنامه امتیازی است و شما باید طی دو مرحله امتیازات لازم را کسب نمایید. این امتیازات بر اساس فاکتورهایی چون سن ، سطح تحصیلات ، سوابق و رزومه کاری ، مدرک زبان ، سازگاری و ... شما و همسران می باشد. هر پارامتر امتیاز خاصی دارد که در مرحله اول مجموع این امتیازات به 100 می رسد که مطابق سنوات گذشته افرادی که نمره 67 به بالا را کسب کنند واجد الشرایط ورود به مرحله دوم می شوند و پس از قبولی در مرحله دوم برای آنها دعوتنامه ارسال می شود. مزیت این روش این است که از همان اول شما « کارت اقامت دائم کانادا » را در جیب خواهید داشت. افراد خانواده را نیز می توانید با خود به کانادا ببرید.

در روشهای سرمایه گذاری هم این چنین است و تنوع زیادی در این روشها وجود دارد. ایالات مختلف نیز برنامه های متفاوتی دارند. بعنوان مثال برنامه های کارآفرینی 100 و 200 هزار دلاری استان بریتش کلمبیا یا کارآفرینی ساسکاچوان ، نیوبرانزویک و ... . اما به یاد داشته باشید که تمامی روشهای سرمایه گذاری نظیر خرید ملک ، منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادا نخواهد شد.

تحصیل در اتریش

کشور اتریش نیز بسیار مترقی ، امن ، زیبا و مرفه است. روشهای سه گانه مهم تحصیلی ، کاری ، سرمایه گذاری برای مهاجرت به اتریش دارای شرایطی عالی هستند و هر متقاضی در صورت داشتن تمکن مالی مکفی ، با توجه به شرایط خود قادر خواهد بود به راحتی از طریق یکی از این سه روش به اتریش مهاجرت کند. نظام آموزشی در کشور اتریش بر خلاف کانادا حتی برای دانشجویان بین المللی نیز رایگان است، لذا چنانچه قصد تحصیل در اتریش را دارید و می خواهید یک تحصیل رایگان در خارج از کشور را تجربه کنید ، اتریش یکی از بهترین گزینه هاست. اما در نظر داشته باشید که برای تحصیل رایگان در اتریش ، می بایست مدرک زبان آلمانی ارائه دهید و تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی در دانشگاههای خصوصی شامل هزینه خواهد بود.

پربیننده ترین اشتغالزایی جدید در آموزش و پرورش حقوق معلمان بر اساس رتبه بندی چگونه است؟ درخواست فوری تعطیلی دو هفته‌ای تهران راهکارهای جذب معلم در آموزش و پرورش تصویب شد جزییات طرح تعطیلی دو هفته‌ای تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهاجرت مهاجرت تحصیلی پناهندگی مهاجرت کاری مهاجرت از ایران مهاجرت به کانادا تحصیل در کانادا مهاجرت به اتریش سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد وحیدی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می مانند براساس نیازمندی های اعلام شده دستگاه ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می کنند که در هر استان چقدر به نیروهای کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشورهای خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشورهای خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرزها دوباره وارد ایران می شوند لذا دستگاه ها مجبور می شوند که دوباره آنها را به کشورهای خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بارها به کشور می آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

کد خبر 849465 منبع: شفقنا برچسب‌ها احمد وحیدی خبر ویژه اتباع خارجی

دیگر خبرها

  • ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • رسمی: ستاره اتریش یورو را از دست داد
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟