Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین کشور برای مهاجرت کارآفرینان کجاست و چطور می‌توان در آن سرمایه‌گذاری کرد؟

استرالیا کشوری امن برای سرمایه گذاری

در حال حاضر کشور استرالیا جزء کشورهایی است که دارای نظام اقتصادی قدرتمند و سطح رفاه بالایی است. این کشور به عنوان سیزدهمین قدرت اقتصادی جهان شناخته شده و به همین دلیل مهاجران زیادی از سراسر دنیا برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور ایران هم از این قائده مستثنی نیست و افراد زیادی به دلیل امنیت بالای اقتصادی و میزان سود بالا، علاقه‌مند به سرمایه گذاری در استرالیا هستند. البته دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری فرایند ساده‌ای نیست و نیاز به شرایط خاصی دارد. در این مطلب قصد داریم درباره هزینه مهاجرت به استرالیا و روش‌های سرمایه گذاری دراین کشور صحبت کنیم.

 

 

 

انواع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا دارای انواع مختلفی هستند که به شرح زیر است.

ویزای نوآوری کسب و کار: این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که علاقه‌مند به ایجاد کسب و کار با هدف تولید محصول یا ارائه خدمات نوین در استرالیا هستند ویزای سرمایه گذاری: افرادی که توانایی سرمایه گذاری 1.5 میلیون دلار استرالیا را دارند می‌توانند به شرط حفظ فعالیت کسب و کار در استرالیا، این ویزا را دریافت کنند. همچنین این افراد باید پایین 55 سال باشند و در جدول امتیازبندی حداقل دارای نمره 65 امتیاز باشند ویزای سرمایه‌گذار مهم: افرادی که توانایی سرمایه گذاری 5 میلیون دلار استرالیا را دارند می‌توانند این ویزا را از طرف دولت دریافت کنند که البته بعد از 4سال این مبلغ قابل دریافت است. همچنین برای اخذ این ویزا نیازی به مدرک زبان نیست ویزای سرمایه گذاری فوق‌العاده: این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که قادر هستند 15 میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه گذاری کنند و این مبلغ پس از گذشت 1 سال قابل دریافت است ویزای کارآفرینی: این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که حداقل 200 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند

 

 

ویزای کارآفرینی

در واقع بهترین روش سرمایه گذاری در استرالیا همان دریافت ویزای کارآفرینی است. در حال حاضر 95 درصد افراد برای سرمایه‌گذاری در استرالیا از این روش اقدام می‌کنند. این ویزا 4 سال و 3 ماه اعتبار داشته و بعد از ورود به استرالیا باید به مدت 2 سال، یک کسب و کار راه‌اندازی کنید. همچنین باید حداقل در 1 سال از فعالیت کسب و کار خود، 2 کارمند داشته باشید،‌ 300 هزار دلار استرالیا درآمد کسب کنید و 200 هزار دلار استرالیا وارد کسب و کار خود کرده باشید. البته ممکن است در بعضی شهرها مبلغی بیشتر از 200 هزار دلار نیاز باشد. در ادامه با مزایای این ویزا آشنا خواهیم شد.

زندگی در کشوری توسعه یافته و انگلیسی زبان عدم نیاز به انتقال سرمایه پیش از ورود به خاک استرالیا عدم نیاز به مدرک زبان امکان دریافت اقامت دائم ( باید در طول 2 سال، حداقل 1 سال در خاک این کشور باشید) امکان دریافت پاسپورت استرالیا تحصیل رایگان برای فرزندان عدم محدودیت در انتخاب کسب و کار هزینه ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

هزینه ویزای سرمایه گذاری نسبت به هزینه ویزای تحصیلی و هزینه ویزای کار استرالیا کمی بیشتر است. همچنین کارشناسی و ارزیابی املاک به همراه ترجمه و طرح تجاری، هر کدام بسته به میزان اموال و نوع ویزا هزینه جداگانه‌ای دارند. به طور کلی هزینه ویزای سرمایه گذاری در استرالیا به شرح زیر می‌باشد.

هزینه برای ویزای متقاضی اصلی: 5.375 دلار استرالیا هزینه برای ویزای همراه بالا 18 سال:‌ 2.685 دلار استرالیا هزینه برای ویزای همراه زیر 18 سال:‌ 1345 دلار استرالیا جدول امتیازبندی سرمایه گذاری در استرالیا

سیستم استرالیا به شکلی است که برای دریافت هر نوع ویزا،‌ باید امتیاز مشخص شده را کسب کنید. نحوه امتیازدهی در استرالیا به شرح زیر است.

سن 18 تا 24 سال : 20 امتیاز 25 تا 32 سال: 30 امتیاز 33 تا 39 سال: 25 امتیاز 40 تا 44 سال: 20 امتیاز 45 تا 54 سال:‌ 15 امتیاز زبان انگلیسی آیلتس 5: 5 امتیاز آیلتس 7: 10 امتیاز مدرک تحصیلی لیسانس: 10 امتیاز فوق دیپلم: 5 امتیاز سابقه کسب و کار 4 سال از 5 سال گذشته:‌ 10 امتیاز 7 سال از 8 سال گذشته: 15 امتیاز میزان دارایی متقاضی و همسر 800 هزار دلار استرالیا: 5 امتیاز 1 میلیون و 300 هزار دلار استرالیا: 15 امتیاز 1 میلیون و 800 هزار دلار استرالیا: 25 امتیاز 2 میلیون و 250 هزار دلار استرالیا: 35 امتیاز درآمد 4 سال حضور در استرالیا 500 هزار دلار استرالیا: 5 امتیاز 1 میلیون دلار استرالیا: 15 امتیاز 1 میلیون و 500 هزار دلار استرالیا: 25 امتیاز 2میلیون دلار استرالیا: 35 امتیاز نوآوری و خلاقیت ثبت اختراع:‌ 15 امتیاز ثبت نام تجاری: 10 امتیاز بستن قرارداد همکاری با سایر شرکت‌ها: 5 امتیاز صادرات کالا: 15 امتیاز رشد سریع کسب و کار: 10 امتیاز دریافت فاند از دولت: 10 امتیاز

 

 شرایط دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

همانطور که گفتیم دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در استرالیا امری پیچیده است. در واقع متقاضیان باید دارای شرایطی باشند که جهت شرکت در آزمون ورودی تایید شوند. این آزمون شامل سوالاتی درباره رسم و رسوم، تاریخ، فرهنگ و نمادهای ملی این کشور است. قبولی در آزمون، نشان‌دهنده میزان توانایی وشایستگی شما جهت حضور در جامعه به عنوان یک شهروند است. به طور کلی شرایط عمومی برای اخذ اقامت دائمی استرالیا عبارتند از:

سن باید بین 18 تا 55 سال باشد باید 2 سال از 4 سال را در این کشور زندگی کرده باشید عدم سوء سابقه

 

 

خدمات ویزاپیک

اگر شما هم قصد دارید برای تامین آتیه خود و فرزندانتان از طریق سرمایه گذاری به استرالیا مهاجرت کنید، ویزاپیک می‌تواند در این مسیر شما را همراهی کند. بنابراین همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید. ویزاپیک با سال‌ها تجربه موفق در زمینه امور مهاجرتی می‌تواند صفر تا صد کارهای شما را به سرانجام برساند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: نظام اقتصادی کشور استرالیا مهاجرت سرمایه گذاری در استرالیا میلیون دلار استرالیا طریق سرمایه گذاری هزار دلار استرالیا ویزای سرمایه گذاری امتیاز 1 میلیون دریافت اقامت هزینه ویزای ویزای کار کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • بررسی ویژگی های انواع گیت کنترل تردد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • تیم گلبال اردبیل فاتح لیگ دسته یک کشور شد
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا