Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@08:50:28 GMT

برای مهاجرت به کانادا بهترین راه کدام است؟

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۶۲۱۴۱

آیا شما علاقه مند به مهاجرت به کانادا هستید اما مطمئن نیستید از کجا شروع کنید؟ مهاجرت به این کشور زیبا هر ساله در حال افزایش است و کانادا نیز از سویی دیگر آغوش خود را برای پذیرفتن مهاجران از اقصی نقاط جهان باز نگه داشته است؛ اما مهمترین سؤالی که اغلب پرسیده می‌شود این است که: «بهترین راه مهاجرت به کانادا کدام است؟» برای پاسخ این محتوا را انتها مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرت تحصیلی به کانادا

تحصیل در کانادا یکی از راه‌های مؤثر برای مهاجرت به این کشور است. دانشجویان می‌توانند برحسب رشته و دانشگاه مورد نظر خود و برآورده کردن شرایط قانونی، در کانادا تحصیل کنند. دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن می‌توانند به مدت سه سال در کانادا بمانند. این زمان باعث می‌شود تا دانشجویان بتوانند با کسب تجربه کاری و استخدام در شرکت‌ها، برای اقامت دائم در کانادا اقدام کنند.

بنابراین، اگر قصد دارید شش ماه یا کمتر در کانادا تحصیل کنید (بیشتر برای آموزش زبان) نیازی به ویزا نخواهید داشت اما اگر مدت زمان تحصیل شما بیش از شش ماه است، نیاز به دریافت ویزای تحصیلی کانادا دارید. بعد از دریافت ویزا می‌توانید در حین تحصیل به صورت نیمه وقت (20 ساعت کار در هفته) مشغول به کار شوید.

دانشگاه‌های کانادا جزء برترین مؤسسات آموزشی جهان هستند. سیستم آموزشی در بالاترین سطح ممکن است و دانشجویان به خوبی می‌توانند با گذراندن دوره تحصیلی خود، به یک متخصص تمام عیار تبدیل شوند. تحصیل در رشته‌های تئوری و فنی به معنای ورود به بازار کار خوب کانادا و دریافت اقامت دائم این کشور است.

شرایط عمومی تحصیل در کشور کانادا شامل موارد زیر است:

· اخذ پذیرش از دانشگاه

· مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه

· پاسپورت معتبر و مدت‌دار

· عدم سوء سابقه کیفری

· سلامت جسمی

· اثبات تمکن مالی در طول تحصیل و زندگی در کانادا

مزایای اصلی تحصیل در کانادا عباراتند از:

· فرصت اشتغال بلافاصله بعد از تحصیل

· تحصیل در باکیفیت‌ترین سیستم‌های آموزشی جهان

· دریافت مدارک تحصیلی معتبر با نرخ اشتغال به کار بالا

· تنوع بالای فرهنگی و قومیتی

· امکان مهاجرت بعد از تحصیل

· در اختیار داشتن امکانات کامل یک شهروند عادی

مهاجرت کاری به کانادا

متخصصان و افراد فنی می‌توانند با برآورده کردن شرایط دریافت ویزا، جهت مهاجرت کاری به کانادا اقدام کنند. اکسپرس انتری سریعترین راه ورود به کانادا است. اکسپرس انتری یک سیستم درجه بندی مبتنی بر امتیاز است که شامل سطح زبان، تحصیلات، تجربه کاری، سن، پیشنهاد شغل (جاب آفر) و موارد دیگر است. با استفاده از یک سیستم مبتنی بر امتیاز، در استخر اکسپرس انتری رتبه بندی خواهید شد و با داشتن امتیازات بالا می‌توانید وارد کانادا شوید.

راه دیگر برای مهاجرت کاری به کانادا استفاده از برنامه PNP است. این برنامه عمدتاً برای آن دسته از متقاضیانی است که می‌خواهند در یک استان یا قلمرو خاص زندگی کنند. آنها باید از مهارت، تحصیلات و تجربه کاری برای کمک به اقتصاد یک استان یا سرزمین خاص برخوردار باشند. استان‌ها برنامه‌های مهاجرتی خاص خود را جریان‌های شغلی را هدف قرار می‌دهند. مثلاً، یک استان خاص ممکن است دانشجویان، تجار یا کارگران ماهر را هدف قرار دهد.

روش های دیگر جهت کار در کانادا شامل برنامه مهاجرت فدرال (Federal)، جاب آفر کانادا (Job Offer) و مجوز کار پس از تحصیل (PGWP) هستند. به طور کلی، حوزه‌های کاری فنآوری اطلاعات، فنی مهندسی، پزشکی، مشاغل تدارکاتی، مالی و حسابداری، مشاغل اداری، پشتیبانی و ارتباط با مشتری و حقوق و وکالت بسیار پر رونق هستند.

شرایط عمومی دریافت ویزای کاری کانادا شامل موارد زیر هستند:

· سن

· سابقه کاری

· مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه

· پاسپورت معتبر و مدت‌دار

· عدم سوء سابقه کیفری

· سلامت جسمی

· حداقل سرمایه کافی برای اقامت در کانادا

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کار عبارتند از:

· افزایش درآمد و رتبه شغلی

· به دست آوردن موقعیت‌های شغلی برتر

· عدم نگرانی بابت یافتن کار

· به دست آوردن پوزیشن‌های شغلی دولتی

· در اختیار داشتن امکانات کامل یک شهروند عادی

برای اقدام جهت مهاجرت به کانادا باید اطلاعات خود را در مورد شرایط زندگی، تحصیل و کار در این کشور افزایش دهید تا بدانید که آیا شرایط لازم برای تحصیل یا کار در کانادا را دارید یا خیر! در این راستا، گروه مهاجرتی ادب با دارا بودن سابقه طولانی در حوزه مهاجرت، آماده پاسخ گویی به کلیه سؤالات شما عزیزان است.

   این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.    

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور مهاجرت به کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشجویان برخی دانشگاه‌های کانادا نیز با برگزاری تحصن دانشجویی حمایت خود از مردم غزه و فلسطینی‌ها را اعلام کردند.

در این ارتباط گزارش شده است که تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه ساکنان غزه برگزار شده است.

در جریان برگزاری این تحصن، دانشجویان دانشگاه تورنتو خواستار پایان دادن به حمایت و سرمایه گذاری در دانشگاه‌های مناطق اشغالی فلسطین شدند.

«محمد یاسین»، فعال دانشجویی از دانشگاه تورنتو گفته است که تحصن با حضور دانشجویان کشورهای مختلف در این دانشگاه معروف کانادا طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت.

تحصن دانشجویی در کانادا برای حمایت از فلسطین و با درخواست توقف جنگ در غزه همزمان با اعتراضات جنبش دانشجویی در آمریکا صورت می‌گیرد. رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد که ما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097742

دیگر خبرها

  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • نکونام: هر کاری دلم بخواهد می‌کنم
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد