Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تهران گفت: درحال حاضر درخواست برای مهاجرت پرستاران بسیار کاهش پیدا کرده است چرا که تسهیلات و فوق العاده ویژه هایی را برای پرستاران قائل شدند و امیدی به پرستاران داده شده است همچنین مقام معظم رهبری به تعرفه گذاری خدمات پرستاری تأکید کردند.

آرمین زارعیان، رئیس هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا گفت: پرستاری که درخواست برای فعالیت در خارج از کشور داشته باشد مجوز آن از سوی نظام پرستاری صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این امر از گذشته هم به همین شکل بوده است و حداکثر ظرف یک ماه این مجوز صادر خواهد شد، افزود: سازمان مرکزی نظام پرستاری رقم مشخصی را از هر نفر دریافت می کند و مجوز را برای مهاجرت پرستار صادر می کند البته این مجوز برای هم صادر می شود و محدودیتی ندارد البته رقم دریافتی هم رقم ثابتی برای همه است.

زارعیان ادامه داد: تعداد افرادی که در ابتدای دوران کرونا به دلیل تعدیل نیرو انسانی خصوصا در بخش خصوصی مهاجرت کردند افزایش بسیار زیادی داشت چراکه به دلیل بیکار شدن برخی از پرستاران ایرانی بسیاری از کشور ها در باغ سبزی نشان دادند و از پرستاران ایرانی استقبال کردند.

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران افزود: اگر قبل از کرونا 5 محوز مهاجرت پرستاران صادر می‌شد بعد از کرونا این رقم به 500 مورد رسید.

وی با اشاره به اینکه طی این دوسال حدود 4 تا 5 هزار پرستار از کشور خارج شدند، گفت: اینکه آیا به ایران بازگشتند یا بازنگشتند را نمی‌دانیم اما بعید است که این افراد به کشور بازگشته باشند.

زارعیان گفت: درحال حاضر درخواست برای مهاجرت پرستاران بسیار کاهش پیدا کرده است چراکه تسهیلات و فوق‌العاده ویژه‌هایی را برای پرستاران قائل شدند و امیدی به پرستاران داده شده، همچنین مقام معظم رهبری به تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تأکید کردند.

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تهران گفت: وعده‌های استخدام و موارد دیگر باعث شده امیدی در پرستاران ایجاد شود که بخواهند در ایران بمانند.

زارعیان با اشاره به اینکه اگر وعده‌های داده شده به پرستاران محقق نشود و ظرف چند ماه آینده وعده‌ها عملیاتی نشود، احتمال این وجود دارد که فرآیند مهاجرت پرستاران متاسفانه شتاب گیرد، افزود: پرستاران ایرانی به کشورهای اروپایی، اسکاندیناوی، آلمان، سوئد، فنلاند، نروژ، انگلستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و استرالیا بیشتر مهاجرت می کنند.

وی با بیان اینکه درآمد افرادی که پرستاران ایرانی در خارج از کشور می‌گیرند چندین برابر درآمدی است که در ایران دریافت می‌کردند، ادامه داد: به طور مثال در آلمان بدون مالیات هر پرستار حدود 5 هزار یورو به صورت ماهانه دریافت می‌کند که چیزی حدود 200 میلیون تومان برآورد می‌شود.

زارعیان ادامه داد: پرستاران در ایران در بهترین حالت ممکن 10 میلیون تومان در ماه درآمد دارند و در آلمان در بدترین حالت 200 میلیون تومان.

رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تهران افزود: اگر پرستاران ایرانی در ایران دارای مدرک رسمی باشد با ترجمه مدرک خود می‌توانند در کشورهای دیگر ادامه فعالیت داشته باشند و دیگر لازم نیست مدارک خود را به روز کنند چراکه ایران جزو 10 کشور برجسته دنیا از عرضه پرستاری است و مدارک دانشگاه‌های دولتی به طور صددرصدی و مدارک دانشگاه‌های آزاد هم برای فعالیت در خارج از کشور مورد قبول است.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هیات مدیره استان تهران سلامت برنا پرستار بخش خصوصی مهاجرت ایران مقام معظم رهبری حوزه خلیج فارس درآمد آلمان مالیات یورو پرستاران مهاجرت پرستاران رئیس هیات مدیره نظام پرستاری مهاجرت پرستاران پرستاران ایرانی میلیون تومان برای مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟

محمود پاکدل در خصوص افزایش  حقوق سه دسته از ایثارگران به تسنیم، گفت: همانطور که در خبرها نیز اعلام شد: دریافت کنندگان حق پرستاری بنیاد شهید در سال ۱۴۰۳، حقوقشان را در فروردین با افزایش ۳۵ درصدی دریفت کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص افزایش  حقوق سه دسته از ایثارگران به تسنیم، گفت: همانطور که در خبرها نیز اعلام شد: دریافت کنندگان حق پرستاری بنیاد شهید در سال 1403، حقوقشان را در فروردین با افزایش 35 درصدی دریفت کردند. 

وی گفت: این افزایش شامل همه طیف های مشمول حق پرستاری اعم از والدین شهدا، همسران شهدا، جانبازان و ... بود که به مبلغی بیش از 7 میلیون تومان رسید و در مجموع 138 هزار نفر این حقوق را دریافت کردند. 

موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد

پاکدل گفت: والدین شهدا نیز در سال جدید حقوقشان از 7 میلیون تومان به 15 میلیون تومان، افزایش یافت و علاوه بر آن تمام حقوق بگیران بنیاد شهید و امور ایثارگران طبق مصوبه دولت، حقوقشان 20 درصد افزایش داشته است. 

وی درخصوص برخی دیگر از خبرها که در خصوص حقوق ایثارگران معسر مطرح می شود را نادرست خواند و گفت: متأسفانه برخی رسانه ها خبرها را درست منعکس نمی کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد